Uvjeti web kupovine

Narudžbom putem www.takemehome.hr pristajete na navedene Uvjete web kupovine. Oni definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije proizvoda ponuđenih na našim stranicama. Prodavatelj i isporučitelj proizvoda www.takemehome.hr je tvrtka Lumaris studio d.o.o., Kružna 69A, Zagreb, a Kupac je posjetitelj web stranice koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Transakcijska valuta je euro (€). U sve cijene proizvoda uračunat je PDV, a troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškove dostave snosi kupac, osim za narudžbe veće od 110 € / 828,80 kn kada troškove dostave na području RH snosi prodavatelj.
Prodajno mjesto nalazi se u Republici Hrvatskoj.

Napomena: za veće narudžbe ili poslovne poklone možete nam se obratiti direktno na info@takemehome.hr

Načini plaćanja

Kreditnim karticama – Visa, Mastercard, Maestro

Dostava

Naručene proizvode za nas isporučuje Overseas Express na području Republike Hrvatske po navedenom cjeniku:

Težina pošiljkeCijena dostave
0-1 kg4.65 € / 35,00kn
1-2 kg5.31 € / 40,00 kn
2-5 kg5.97 € / 45,00 kn
5-10 kg6.64 € / 50,00

 

Iznos dostave biti će iskazan prilikom naručivanja proizvoda.
Standardno vrijeme isporuke je 2-5 radnih dana od narudžbe ukoliko uz proizvod nije drugačije navedeno.

Reklamacije
Prilikom preuzimanja robe Kupac je obvezan pregledati pošiljku, i odmah e-mailom obavijestiti Prodavatelja o eventualnom oštećenju ili pogrešci u isporuci. Ukoliko se radi o krivo isporučenoj robi Kupac ima pravo takvu robu ne preuzeti, a trošak ponovljene isporuke snosi Prodavatelj.
Ako se utvrdi da proizvod treba zamjenu, Prodavatelj će zamijeniti oštećeni artikl o vlastitom trošku. Za sve reklamacije i pitanja stojimo vam na rapolaganju putem e-maila: info@takemehome.hr

Povrat
Ukoliko Vam se primljeni proizvod(i) iz bilo kojeg razloga ne sviđa(ju) ili nisu u skladu s Vašim očekivanjima nudimo mogućnost povrata sredstava sukladno zakonskim uvjetima i rokovima. Troškove dostave i povrata robe u ovom slučaju snosi Kupac. Artikli na sniženju se ne mogu vratiti.

Upute za povrat proizvoda:

  1. Proizvod koji vraćate ne smije biti korišten i mora biti u originalnom neoštećenom pakiranju
  2. Pošaljite nam e-mail na info@takemehome.hr  najkasnije 14 dana od primitka pošiljke, s informacijama o proizvodu, datumu kupovine i dostave i zatražite povrat proizvoda.
  3. Nakon što dobijete suglasnost za povrat od Lumaris studio d.o.o., zapakirajte proizvod u originalno pakiranje i pakiranje za slanje, priložite original računa i pošaljite na:

Lumaris studio d.o.o.
Take me home Croatian design shop
Tomićeva 4
10 000 Zagreb

  1. Proizvod je Vaša odgovornost dok ne dođe do nas. Radi zaštite Vaših interesa savjetujemo preporučeno slanje paketa ili opciju praćenja slanja pošiljke.


Odgovornost za materijalne nedostake

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, na odnose između potrošača (krajnjeg korisnika) i tvrtke Lumaris studio d.o.o., u slučaju materijalnog nedostatka na proizvodu se primjenjuju odredbe Zakona o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11, 78/15) o odgovornosti za materijalne nedostatke.

Jednostrani raskid ugovora

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača imate pravo, bez navođenja razloga, jednostrano raskinuti ugovor u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno zadnjeg proizvoda iz narudžbe.
Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti ovdje.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte.
Krajnji korisnik je sukladno Zakonu o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koja je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Pravo na jednostrani raskid ugovora isključeno je u slučajevima navedenima člankom 74. Zakona o zaštiti potrošača.

Autorska Prava

Vlasnici domene polažu pravo na sadržaje (tekstualne i vizualne materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje gore navedenih materijala smatra se kršenjem autoskih prava i podložno je pravnoj proceduri.

Copyright ©2023 Lumaris studio d.o.o. Sva prava pridržana.

 

Ažuriram...
  • Nemate proizvoda u košarici...