Take me home nastao je iz ideje da se na jednom mjestu okupe kvalitetni proizvodi hrvatskih dizajnera i kreativaca koji će omogućiti brojnim Zagrebačkim posjetiteljima da kao uspomenu kući ponesu lokalno proizvedene ili ručno izrađene uporabne predmete koji će ih podsjećati na Hrvatsku u najboljem mogućem svjetlu.

Našim kupcima nudimo originalne i kvalitetne modne dodatke, proizvode za kuću, kreativne igračke za djecu i mnoge druge zanimljive lokalne proizvode kao alternativu masovno proizvedenim uvoznim proizvodima.

Smatramo da je dobar hrvatski dizajn najbolji hrvatski suvenir. U našoj ponudi možete pronaći proizvode poznatih, višestruko nagrađivanih hrvatskih dizajnera, kao i proizvode mladih dizajnera i kreativaca u usponu kojima želimo pomoći da svoje dobre ideje pretvore u kvalitetne proizvode.
Potičemo socijalno poduzetništvo kroz suradnju s udrugama za promicanje inkluzije i prodaju proizvoda dizajniranih na radionicama inkluzivnog dizajna Extra Ordinary Design.

Brinemo se o okolišu tako što dajemo prednost proizvodima izrađenim od ekoloških, recikliranih ili reciklirajućih materijala, potičemo dizajnere da uključe brigu u okoliš u dizajn svakog proizvoda, koristimo vrećice od reciklirajućeg papira, smanjujemo i recikliramo ambalažu za slanje dostavom, recikliramo otpad, koristimo ekološka sredstva za čišćenje i ekološke žarulje za osvjetljenje poslovnog prostora.

Take me home uspješno posluje od 2013. godine, a o nama su pisali New York Times, The Times, Australian Financial Review i brojne druge novine. Preporučuju nas Lonely Planet, Time Out Croatia, Trip Advisor, kao i različiti specijalizirani vodiči za pojedine zemlje.

 

 

TAKE ME HOME U MEDIJIMA

Ažuriram...
  • Nemate proizvoda u košarici...