Kako koristimo kolačiće (Cookies)

Kako bismo poboljšali funkcionalnost naše web stranice i vašeg korisničkog iskustva, takemehome.hr koristi kolačiće. Neki kolačići koje koristimo neophodni su za uredno funkcioniranje određenih usluga, a drugi se koriste za prikupljanje informacija o korištenju internetske stranice (statistiku), tako da stranicu možemo prilagoditi vašim potrebama. Neki su kolačići privremeni i nestaju kad isključite preglednik, a drugi su trajni i ostaju na vašem računalu određeno vrijeme. Koristimo i neke lokalne kolačiće koji su vezani za lokalne kampanje a koji će nestati po njihovu završetku.

Neki su kolačići neophodni za funkcionalnost stranice, dok se drugi koriste za poboljšanje radnih svojstava i korisničkog iskustva.

Funkcijski kolačići koriste se:

  • Za vašu sigurnost dok koristite našu stranicu
  • Za osiguravanje konzistentnog izgleda stranice

Kolačići učinkovitosti koriste se:

  • Za poboljšanje radnih svojstava internetske stranice
  • Za poboljšanje doživljaja korisnika

Oglašivački kolačići koriste se:

  • Za omogućavanje dijeljenja i „lajkanja“
  • Za omogućavanje slanja informacija drugim internetskim stranicama kako bi prema njima prilagodile svoje oglase

Primjeri upotrebe:

Kolačići se koriste kako bi se poboljšale naše usluge, na primjer:

  • Omogućavanjem rada nekih specifičnih usluga koje bez tih kolačića ne mogu raditi
  • Omogućavanjem određenoj usluzi da prepozna vaš uređaj kako isti podatak ne bi trebalo davati više puta tijekom jednog pretraživanja
  • Analiziranjem podataka kako bismo mogli znati kako naši korisnici koriste našu stranicu i kako bismo ju mogli poboljšati

Ako odlučite da ne želite koristiti kolačiće tijekom svog posjeta, morate biti svjesni da neke funkcije naše stranice možda neće raditi onako kako bi trebale.

Ako želite obrisati kolačiće koji su već u vašem računalu, molimo da pročitate upute isporučitelja vašeg internetskog preglednika klikom na „Pomoć” u izborniku preglednika.

Više o kolačićima i o tome kako ih obrisati i njima upravljati možete saznati na www.aboutcookies.org ili klikom na „Pomoć“ u izborniku vašeg internetskog preglednika.

Korištenjem web stranice na domeni www.takemehome.hr pristajete na upotrebu kolačića. Detaljan popis kolačića možete naći otvaranjem “Postavki privatnosti”, klikom na ikonu u donjem lijevom kutu ekrana.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite dodatne informacije o kolačićima na našoj stranici, možete nas kontaktirati na info@takemehome.hr

 

Ažuriram...
  • Nemate proizvoda u košarici...